АНГЛІЙСЬКИЙ СЛЕНГ У СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ: СЕМАНТИКО-ФУНКЦІОНАЛЬНИЙ АСПЕКТ - Бровко, Катерина Андріївна (My University, 2023)
Науковий керівник: Талавіра Наталія Михайлівна, кандидат філологічних наук, доцент; Рецензенти: Нагач Марина Володимирівна, кандидат педагогічних наук, доцент; Козуб Любов Степанівна, кандидат філологічних наук, доцент.