ПОЕТАПНЕ ФОРМУВАННЯ МУЗИЧНО-СЛУХОВОЇ АКТИВНОСТІ ВИКОНАВЦЯ - Сливко, Світлана Анатоліївна (My University, 2011)
Стаття присвячена проблемі формування музично-слухової активності студентів мистецьких спеціальностей у процесі інструментально-виконавської підготовки. Процес формування музично-слухової активності розкривається з позиції поетапності, що здійснюється у напрямку від мимовільної слухової уваги до усвідомленої орієнтуючо-контролюючої діяльності.
Keywords: музично-слухова активність; мимовільна увага; усвідомлений контроль