ВОДНІ РЕСУРСИ ЧЕРНІГІВЩИНИ В УМОВАХ КЛІМАТИЧНИХ ЗМІН: СУЧАСНИЙ СТАН, ПРОБЛЕМИ І ПЕРСПЕКТИВИ - Пиндюра, Єлізавєта Ігорівна (My University, 2023)
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня бакалавр Галузь знань: 10 Природничі науки Спеціальність: 106 Географія Студентки Пиндюри Єлізавєти Ігорівни Науковий керівник: Остапчук Валентина Володимирівна кандидат географічних наук, доцент Рецензент: Шовкун Тетяна Миколаївна кандидат географічних наук, доцент