Розвиток критичного мислення студентів початкового етапу навчання на заняттях з домашнього англомовного читання - Рябуха, Юлїя Андріївна (My University, 2021)
Науковий керівник: Пономаренко О. В., канд. пед. наук, доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов; Рецензент: Таран О. М., канд. пед. наук, доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов Рецензент: Москалець О.О., канд. пед. наук, доцент кафедри лінгвістики та перекладу Інституту філології Київського університету імені Бориса Грінченка