Позакласна робота з української літератури як засіб формування творчої активності учнів - Малка, Наталія Володимирівна (My University, 2022)
Науковий керівник - доктор педагогічних наук , професор кафедри літератури, методики її навчання, історії культури та журналістики Ю.І. Бондаренко. Рецензенти – доктор педагогічних наук, доцент кафедри української мови, методики її навчання тa перекладу Т.В. Рудюк; кандидат філологічних наук, доцент кафедри літератури, методики її навчання, історії культури та журналістики Н.І. Михальчук.