ІННОВАЦІЙНИЙ ПОТЕНЦІАЛ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОЇ СИСТЕМИ (НА ПРИКЛАДІ УКРАЇНИ) - Кантур, Ольга Анатоліївна (My University, 2019)
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня: магістр середньої освіти, викладач географії, вчитель біології; Освітньо-професійна програма: Середня освіта (Географія) Спеціальність: 014 Середня освіта (Географія) Науковий керівник: Афоніна Олена Олексіївна, кандидат географічних наук, доцент Рецензент: Барановський М.О. доктор географічних наук, професор Рецензент: Безпала О. В. кандидат географічних наук ,старший викладач кафедри соціально-гуманітарних дисциплін ВП НУБіП “Ніжинський агротехнічний інститут”