Вступ до освітньої програми - Шовкун, Т. М.; Щербак, П. І. (НДУ ім. М. Гоголя, 2024)
Навчально-методичний посібник пропонується студентам першого курсу закладів вищої освіти з галузі знань 01 Освіта / Педагогіка, спеціальностей 014.07 Середня освіта (Географія) та 014.11 Середня освіта (Фізична культура). Посібник містить короткий виклад теоретико-методичного матеріалу, необхідного для виконання завдань. Для перевірки знань запропоновані контрольні запитання.