ФОРМУВАННЯ СВІТОГЛЯДУ ШКОЛЯРІВ НА УРОКАХ МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВА - Лозинська, Єлизавета Віталіївна (My University, 2020)
Науковий керівник: ДВОРНИК Юрій Феодосійович, кандидат педагогічних наук, доцент Рецензенти: КОСТЕНКО Людмила Василівна, кандидат педагогічних наук, професор; ЛЯШЕНКО Тетяна Валеріївна, кандидат мистецтвознавства, доцент