Корифей української прози - (:unkn) unknown (My University, 2019)
Є письменники, чиї твори хвилюють і вражають не одне покоління людей. Чи то стиль автора такий своєрідний, чи то проблематика творів актуальна, чи то наповнюється силою творчість через особливості життєвих колізій письменника. Саме до таких митців належить український прозаїк Михайло Михайлович Коцюбинський.
до 155-річчя від дня народження Михайла Михайловича Коцюбинського, українського письменника і громадського діяча.
Keywords: Коцюбинський