Художня праця та основи дизайну: навчально-методичний комплекс - Матвієнко, С. І. (Видавництво НДУ ім.М. В. Гоголя, 2017)
Посібник містить необхідні методичні матеріали до навчального курсу "Художня праця та основи дизайну". Розрахований для проведення занять зі студентами спеціальності "Дошкільна освіта" 1-го року навчання
Keywords: художня праця; діти дошкільного віку; заняття художньою працею; детский дизайн