Ідентичності та політичні інститути - (:unkn) unknown (НДУ, 2020)
У збірнику надруковано матеріали V Всеукраїнської науково-практичної конференції «Ідентичності та політичні інститути», яка відбулася 23 квітня 2020 року у Ніжинському державному університеті імені Миколи Гоголя. Збірник охоплює різні аспекти політичних та соціальних наук. Розрахований на студентів, аспірантів, викладачів вищої школи, дослідників.
МАТЕРІАЛИ V ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ