Бідність населення України: соціальна проблема та методологічні аспекти її вивчення в шкільній географії - Тарасенко, Мирослава Віталіївна (My University, 2022)
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня магістр; Освітньо-професійна програма: Середня освіта (Географія) зі спеціальності 014.07 Середня освіта (Географія); Науковий керівник: Барановський Микола Олександрович, доктор географічних наук, професор; Рецензент: Філоненко Юрій Миколайович, кандидат географічних наук, доцент; Рецензент: Безпала Ольга Василівна, канд. геогр. наук, ст. викладач кафедри соціально-гуманітарних дисциплін ВП Національного університету біоресурсів і природокористування України "Ніжинський агротехнічний інститут"