ІV мистецько-педагогічні читання пам’яті професора О. Я. Ростовського "Мистецька освіта України: трансформація вітчизняного досвіду в європейський простір" - (:unkn) unknown (Видавництво НДУ, 2020)
Збірник склали науково-методичні статті та матеріали ІV мистецько-педагогічних читань пам’яті професора О. Я. Ростовського "Мистецька освіта України: трансформація вітчизняного досвіду в європейський постір", у яких висвітлюються актуальні проблеми мистецької освіти: теорія і мето¬дика художнього навчання і виховання, професійна підготовка майбутніх учителів мистецьких дисциплін, інноваційні технології в системі мистець¬кого навчання, педагогічний потенціал хореографічного мистецтва, пробле¬ми сучасного мистецтвознавства в культурно-освітньому просторі.
ТЕОРІЯ І МЕТОДИКА МИСТЕЦЬКОЇ ОСВІТИ
Збірник науково-методичних статей Випуск 4