Магістерська робота: навч.-метод. посіб. для студентів спеціальності "Соціальна робота" денної та заочної форми навчання - Конончук, А. І.; Останіна Н. С.; Сватенков, О. В. (My University, 2020)
Навчально-методичний посібник розкриває особливості та основні вимоги до виконання, захисту й оцінювання магістерської роботи як самостійного теоретико-прикладного наукового дослідження студентів за спеціальністю 231 "Соціальна робота". Спираючись на проблематику досліджень у соціальній сфері та етичні аспекти їх виконання, виокремлено різновиди магістерських робіт, надано рекомендації щодо їх можливої структури, змісту та оформлення. Також надано рекомендації щодо процедури захисту роботи, поширення результатів, отриманих у ході підготовки магістерських робіт. Посібник призначений для магістрантів гуманітарного профілю, і, перш за все, спеціальності "соціальна робота" денної і заочної форм навчання, викладачів і спеціалістів соціально-педагогічних закладів, які здійснюють керівництво випусковими кваліфікаційними (дипломними, магістерськими) роботами.