РОЛЬ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У СУЧАСНІЙ ОСВІТІ - Горошко, О. Л. (My University, 2023)
У статті досліджується роль інформаційних технологій у сучасній освіті, залежність та вплив технологій на освітній процес, стратегії та інноваційні підходи для впровадження новітніх технологій у навчальний процес. Розвиток цифрової грамотності та використання комп’ютерно-орієнтованих систем навчань. Переваги використання інформаційних технологій. Висновки статті підтверджують важливість і роль інформаційних технологій у сучасній освіті та їх вплив на розвиток знань, умінь і навичок студентів.
The article examines the role of information technologies in modern education, the dependence and influence of technologies on the educational process, strategies and innovative approaches for introducing the latest technologies into the educational process. Development of digital literacy and the use of computer-oriented training systems. Advantages of using information technologies. The conclusions of the article confirm the importance and role of information technologies in modern education and their influence on the development of students' knowledge, abilities and skills.
Keywords: роль інформаційних технологій; сучасна освіта; інформатизація освіти; цифрова грамотність; вища освіта; розвиток інформаційних технологій