Навіки з Україною: до 215 річниці Миколи Гоголя - Самойленко, Г. В. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2024)
У книзі на широкому документальному матеріалі розкриті життя і творчість М. Гоголя періоду навчання у Гімназії вищих наук князя Безбородька, висвітлені події увіковічення його пам’яті у Ніжині, в також визначено місце спадщини письменника в українському просторі.
Keywords: навіки з Україною