НАВЧАЛЬНО-ДОСЛІДНА АГРОБІОСТАНЦІЯ НІЖИНСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ МИКОЛИ ГОГОЛЯ ЯК ОБ`ЄКТ ДЛЯ ЕКОЛОГІЧНОГО ВИХОВАННЯ ШКОЛЯР - Свинобой, Ірина Валеріївна (My University, 2020)
Науковий керівник: к.б.н., доцент кафедри біології Лобань Лариса Олексіївна