Способи перекладу англомовних фільмонімів українською мовою - Воробйовська, Наталія Петрівна (My University, 2023)
Науковий керівник: Талавіра Н. М., к.філол.н., доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя; Рецензент Мосієнко О. В., к.філол.н., доцент кафедри англійської філології та перекладу Житомирського державного університету імені Івана Франка; Рецензент: Нагач М. В., канд.пед.н., доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя.