ПРОБЛЕМИ НАВЧАЛЬНОГО КНИГОВИДАННЯ: РЕАЛІЇ І ПЕРСПЕКТИВИ - Ельбрехт, О. М. (Навчально-науковий відділ ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди», 2018)
У статті проаналізовано сучасні проблеми навчального книговидання. Розглянуто наукові праці вітчизняних і зарубіжних освітян, публікації періодичної преси, документи ОЕСР, МОН України, матеріали мережі Інтернет, в яких висвітлюються реалїї і перспективи цієї галузі. Особливу увагу приділено питанням підготовки фахівців-експертів у галузі освіти.
Keywords: навчальне книговидання; підручник; засіб навчання; якість; експертиза; експерт; професійна підготовка