Теорія та практика формування соціально-правової компетентності майбутніх соціальних працівників в умовах університетської освіти - Лісовець, О. В. (My University, 2019)
Автореферат дисертації, яка є теоретико-експериментальним дослідженням проблеми формування соціально-правової компетентності майбутніх соціальних працівників в умовах університетської освіти.
Keywords: компетентнісний підхід; соціально-правова компетентність; університетська освіта; педагогічна система