Ринок праці Житомирської області: сучасний стан, перспективи розвитку та методичні аспекти вивчення у шкільному курсі географії - Бондарчук, Тетяна Олегівна (My University, 2022)
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня магістр; Освітньо-професійна програма: Середня освіта (Географія) зі спеціальності 014.07 Середня освіта (Географія); Науковий керівник: Барановський Микола Олександрович, доктор географічних наук, професор; Рецензент: : Шовкун Т.М., кандидат географічних наук, доцент; Рецензент: Мезенцев К.В., доктор географічних наук, професор