Професійний розвиток вчителів анг лійської мови старшої школи засобами неформальної освіти - Бендюк, Любов Іванівна (My University, 2024)
Науковий керівник:Тезікова Світлана Володимирівна, канд. пед. наук, доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов НДУ ім. М. Гоголя; Рецензенти: Давиденк о Олена Василівна, канд. пед. наук, доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов НДУ ім. М. Гоголя;