ЗЛОЧИНИ ПРОТИ ЦЕРКВИ КІНЦЯ ХІХ – ПОЧАТКУ ХХ СТОЛІТТЯ (ЗА МАТЕРІАЛАМИ НІЖИНСЬКОГО ОКРУЖНОГО СУДУ). - Берегун, Віктор Анатолійович (My University, 2019)
Науковий керівник: кандидат історичних наук, доцент Потапенко Максим Васильович