Туристично-рекреаційні ресурси Львівщини - Давидяк, Тетяна Миколаївна (My University, 2021)
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня магістр; Освітньо-професійна програма: Середня освіта (Географія) зі спеціальності 014.07 Середня освіта (Географія) Науковий керівник: Остапчук Валентина Володимирівна, канд. геогр. наук, доцент кафедри географії, туризму та спорту Рецензент: Шовкун Тетяна Миколаївна, канд. геогр. наук, доцент кафедри географії, туризму та спорту Рецензент: Харченко Олена Миколаївна, канд. геогр. наук, доцент кафедри туристичного та готельного бізнесу Національного університету харчових технологій