АРВАТІВСЬКІ ЧИТАННЯ–2022 - (:unkn) unknown (My University, 2022)
У збірнику вміщено тези доповідей Всеукраїнської студентської науково-практичної інтернет-конференції «Арватівські читання – 2022», підготовлені до друку студентами та науковцями ЗВО України. Публікації присвячено актуальним проблемам мовознавства, лінгводидактики, перекладознавства, методико-літературним та літературознавчим аспектам освітнього процесу на сучасному етапі. Для студентів та викладачів філологічних факультетів ЗВО, учителів-словесників. Відповідальність за зміст публікацій несуть автори.
ЗБІРНИК ТЕЗ ДОПОВІДЕЙ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ ІНТЕРНЕТ-КОНФЕРЕНЦІЇ 20 травня 2022 року