Методичні матеріали та рекомендації до вивчення навчальної дисципліни «Освітній менеджмент» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності А1 Освітні науки) - Новгородська, Ю. Г. (НДУ ім. М. Гоголя, 2026)
Методичні матеріали та рекомендації до вивчення навчальної дисципліни «Освітній менеджмент» розроблені з метою надання практичної допомоги студентам заочної та денної форми навчання щодо покращення опанування її змісту, вироблення практичних навичок самостійної навчально-пізнавальної діяльності. Видання призначене здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності А1 Освітні науки, керівникам закладів освіти, викладачам ЗВО.