Молодь і сучасні тренди наукової думки - (:unkn) unknown (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2025)
У збірнику вміщено тези доповідей Всеукраїнської мультидисциплі нарної науково-практичної інтернет-конференції «Молодь і сучасні тренди наукової думки», підготовлені до друку аспірантами та молодими вченими різних спеціальностей. Публікації присвячено сучасним напрямам розвитку біологічних, природничо-математичних наук, права, історії та політології, актуальним питанням педагогічних та психологічних наук, сучасним трендам мовознав чої, літературознавчої та культурологічної думки, сучасним тенденціям розвитку соціальної роботи. Відповідальність за зміст публікацій несуть автори.