Вивчення образів-персонажів літературного твору в школі: теорія і практикум - Бондаренко, Юрій Іванович (Видавництво НДУ ім.М. В. Гоголя, 2015)
У посібнику представлено п*ятнадцять видів пообразного аналізу літературного твору в школі. Автор видання здійснив концептуальне забезпечення діяльності вчителя та учнів, сформувавши систему необхідних принципів. Теоретична інформація поєднанна з системою вправ, які спрямовані на вироблення у студентів-філологів здатності здійснювати організацію навчального процесу на основі названого шляху аналізу
Keywords: Образ-персонаж; пообразний аналіз; види пообразного аналізу