ЛІНГВАЛЬНІ ЗАСОБИ ПРИВЕРНЕННЯ ТА УТРИМАННЯ УВАГИ В ЗАГОЛОВНИХ КОМПЛЕКСАХ АНГЛОМОВНИХ НОВИН - Гаращенко, Інна Олександрівна (My University, 2021)
Науковий керівник: к. філол. н., доц., доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов Талавіра Н. М., Рецензент: к.пед.н., проф. Тезікова С.В., Рецензент: к.філ.н., доц. Мосієнко О.В.