«Співпраця сім’ї та школи у формуванні моральних норм молодших школярів» - Польовик, Любов Вікторівна (My University, 2019)
Науковий керівник Філоненко Олена Станіславівна, канд. пед. наук, доцент Рецензенти: Кочерга О.М. викладач педагогіки і психології Прилуцького гуманітарно-педагогічного коледжу ім. І.Я. Франка, канд. пед. наук Гордієнко Т.В. канд. пед. наук, доцент кафедри педагогіки, початкової освіти та освітнього менеджменту НДУ імені Миколи Гоголя