Фахова практична підготовка бакалаврів з психології. Діагностична практика: методичні рекомендації - Кошова, І. В.; Гетьман , Т. О.; Здоровець, Т. Г.; Ковтун, А. Ю.; Кресан О. Д.; Литовченко, Н. Ф.; Михайлова, О. І.; Тимошенко, О. А. (НДУ ім. М. Гоголя, 2026)
У навчально-методичному посібнику визначений необхідний обсяг основних методичних матеріалів для допомоги студентам-бакалаврам спеціальності С4 Психологія (денної та заочної форм навчання) у підготовці та проходженні діагностичної практики(2 курс). Посібник містить організаційні положення практики, зміст, завдання та методичні рекомендації фахівців-психологів, додатки, що допоможуть в оформленні звітів та список літератури. Посібник призначений студентам – майбутнім практичним психологам, а також викладачам психології навчальних закладів, практичним психологам закладів освіти.