Інноваційність проектної діяльності молодіжних працівників у студентському середовищі - Ворона, Марина Петрівна (My University, 2019)
Магістерська робота складається з двох розділів. У першому розділі висвітлено теоретичні аспекти проектної діяльності, проаналізовано поняття «проектування», ознайомлено з класифікацією соціального проектування. У розділі проаналізовано інноваційний досвід проектної діяльності у вітчизняній та зарубіжній практиці. У другому розділі охарактеризовано соціалізуюча роль студентського середовища, проведена діагностика сформованості проектної культури, та на основі проведених досліджень було розроблено проект вільного простору студентів.
Keywords: соціальна робота; проектна діяльність; молодіжний працівник; соціальний проект