Теорія і практика українського народно танцю: Танці Черні гівського Полісся - Пархоменко, О. М. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2024)
Посібник призначений для практичної підготовки здобувачів, які навчаються за освітньою програмою «Хореографія» у закладах фахової та вищої мистецької освіти, а також для керівників хореогра фічних колективів. Він сприяє поглибленню професійної компетентності у сфері народної хореографії, розкриваючи основні принципи збереження та розвитку регіональних традицій українського танцювального мистецтва.