Костянтин Харлампович – дослідник минулого, якого долю понівечили "будівельники світлого майбутнього" - Морозов, Олександр Сергійович (My University, 2013)
Подано стислий опис життя та діяльності академіка ВУАН Костянтина Васильовича Харламповича. У 1928-1930 рр. репресований більшовиками історик відбував заслання у місті Ніжині та написав наукову працю "Нариси з історії грецької колонії в Ніжині 17-18 ст."
Keywords: Костянтин Харлампович; Нариси історії грецької колонії в Ніжині