Лекції зі вступу до спеціальності - Пісоцька, Л. М.; Пісоцький, О. П. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2020)
У виданні представлені тексти лекцій з базових тем навчальної дисципліни "Вступ до спеціальності", які розміщені у певній послідовності і відповідають логіці вивчення курсу студентами. Кожна представлена у посібнику тема містить у собі кілька аспектів: назва і план теми лекції, використана авторами література до кожної теми, виклад матеріалу для опрацювання змісту лекції, запитання та завдання для самоперевірки.
Keywords: система дошкільної освіти в Україні; вища освіта в Україні; напрямом підготовки "Освіта"; професійна діяльность вихователя; самоосвіта; самовиховання; педагогічна практика