Професійна підготовка фахівців до формування у старших дошкільників соціально схвалювальних форм та засобів самовираження - Аніщук, А. М. (Видавництво Національного педагогічного університету ім. М.П. Драгоманова, 2011)
Автор статті обґрунтовує актуальність проблеми підготовки майбутніх вихователів до формування у старших дошкільників соціально схвалювальних форм та засобів самовираження. Аналізує систему підготовки студентів до засвоєння професійних умінь та навичок в рамках вивчення фахових дисциплін.
Автор статьи обосновывает актуальность проблемы подготовки будущих воспитателей к формированию у старших дошкольников социально принимаемых форм и средств самовыражения. Анализирует систему подготовки студентов к усвоению профессиональных умений и навыков в рамках изучения специальных дисциплин.
Keywords: педагогічна майстерність; мовленнєва культура