Практикум з сільського зеленого туризму - Бездухов , Оллександр Анатолійович (НДУ ім. Миколи Гоголя, 2025)
Практикум містить завдання до аудиторних практичних занять з сільського зеленого туризму. Призначений для студентів закладів вищої освіти, які навчаються на спеціальностях А4 Середня освіта A4.07 Географія, C6 Географія та регіональні студії, J3 Туризм та рекреація. У ньому запропоновані контрольні запитання і завдання до кожної теми, підібрано певний обсяг ілюстративного та довідкового матеріалу. Посібник адресовано студентам як денної, так і заочної форм навчання.