Використання відеофрагментів соціально-культурного характеру у вдосконаленні мовленнєвої компетенції учнів старшої школи - Щукін, Станіслав Сергійович (My University, 2023)
Науковий керівник: Чувакова Т. Г., канд. пед.наук, доцент кафедри прикладної лінгвістики НДУ ім. М. Гоголя; Рецензент: Халимон І. Й., канд. пед.наук, доцент кафедри прикладної лінгвістики НДУ ім. М. Гоголя; Рецензент: Таран О. М., канд. пед.наук, доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов НДУ ім. М. Гоголя.