Патогенні тексти у виборчих кампаніях XXI століття - Лоцько, Марина Степанівна (Ніжинський державний університет імені Миколи Гоголя, 2021)
У роботі розглянуто таке явище як патогенність, його ознаки та типи. Також були проаналізовані приклади патогенних текстів під час виборчих кампаній в Україні, країнах Европи та Сполучених Штатах Америки. Розглядалися способи подачі даних видів текстів у рекламі та під час виборів.
кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавр; спец.: 061 – журналістика; наук. керівник Н. С. Подоляка
Keywords: патогенність, патогенні тексти, виборчі кампанії