Дитяча психологія: курс лекцій - Пихтіна, Н. П.; Пісоцький, О. П. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2017)
У виданні подано тексти лекцій з базових тем навчальної дисципліни "Психологія дитяча", які розміщені у певній послідовності і відповідають логіці вивчення курсу студентами. Кожна тема містить у собі кілька аспектів: назва і план теми лекції, використана авторами література, виклад матеріалу для опрацювання змісту лекції, запитання та завдання для самоперевірки.
Keywords: дитяча психологія; методи дитячої психології; дитинство; пренатальний період; гра; дошкільник; психологічна готовність до школи