Розвиток критичного мислення учнів старшої школи в процесі навчання аудіювання на уроці англійської мови - Хвост, Дар’я Анатоліївна (My University, 2023)
Науковий керівник: Смелянська В. В., кандидат педагогічних наук, доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов; Рецензент: Пономаренко О. В., кандидат педагогічних наук, доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов; Рецензент: Прокопчук Н. Р., кандидат педагогічних наук, доцент кафедри міжкультурної комунікації та іншомовної освіти.