САКРАЛЬНІ ОБ'ЄКТИ ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ: ІСТОРИКО-ГЕОГРАФІЧНІ АСПЕКТИ ТА СУЧАСНІСТЬ - Неволько, Наталія Костянтинівна (My University, 2019)
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня: магістр середньої освіти, викладач географії, вчитель біології; Освітньо-професійна програма: Середня освіта (Географія) Спеціальність: 014 Середня освіта (Географія) Науковий керівник: Шовкун Тетяна Миколаївна, кандидат географічних наук, доцент Рецензент: Філоненко І.М., канд. геогр. наук, доцент Рецензент: Харченко О. М., канд. геогр. наук, доцент кафедри туристичного та готельного бізнесу НУХТ