Психологія дитяча в опорних схемах - Пихтіна, Н. П. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2019)
У навчальному посібнику представлені опорні схеми, що зібрані за логікою і змістом навчальної дисципліни «Психологія дитяча» – дисципліни, що вивчається студентами спеціальності «дошкільна освіта» в якості нормативної. Структурно-логічні схеми створено відповідно змісту курсу лекцій з «Психології дитячої». Можуть використовуватись студентами і викладачами у межах лекційних, семінарських і лабораторних занять з даної дисципліни. Рекомендовано для використання студентам педагогічних спеціальностей та викладачам.
Keywords: дитячя психологія; пренатальний період розвитку дитини; психологічні особливості розвитку дитини першого року життя; психічний розвиток дитини раннього віку; гра як провідна діяльність; розвиток особистості дошкільника; психологічна готовність до школи; розумовий розвиток дошкільника