ПРАКТИКУМ З ГЕОГРАФІЇ ТУРИЗМУ - Бездухов О. А. (НДУ імені Миколи Гоголя, 2023)
Практикум містить завдання до аудиторних практичних занять з географії туризму. Призначений для студентів закладів вищої освіти, які навчаються за спеціальностями 106 Географія, 103 Науки про Землю, 014 Середня освіта (Географія). У ньому запропоновані контрольні запитання і завдання до кожної теми, підібрано певний обсяг ілюстративного та довідкового матеріалу. Посібник адресовано студентам як денної, так і заочної форми навчання.