Особливості методичного забезпечення самостійної роботи студентів спеціальності "Дошкільна освіта" з навчальної дисципліни "Художня праця та основи дизайну" - Матвієнко, С. І. (ДВНЗ Переяслав-Хмельницький, 2018)
Аналізується роль методичного забезпечення самостійної роботи студентів початкових курсів спеціальності "Дошкільна освіта" при вивченні ними навчального курсу "Художня праця та основи дизайну"
Keywords: дошкільна освіта; художня праця; методичне забезпечення; training of students