ОРГАНІЗАЦІЯ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ СТУДЕНТА У РЕАЛІЯХ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ - Лосєва, Н. М.; Пузирьов, В. Є.; Терменжи, Д. (Суми : ФОП Цьома С.П., 2021, 2021)
Метою доповіді є висвітлення авторського досвіду розробки і використання дистанційного курсу з математичних дисциплін для організації самостійної роботи студентів. Виявлено та проаналізовано основні задачі, що стоять перед викладачем під час організація самостійної роботи студентів на прикладі дистанційного курсу з математичної дисципліни.
Keywords: дистанційне навчання; самостійна робота студента; цифрова педагогіка; LMS Moodle