ПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ ІНТЕРАКТИВНИХ МЕТОДІВ НАВЧАННЯ У ФОРМУВАННІ ЗДОРОВОГО СПОСОБУ ЖИТТЯ МОЛОДШИХ ШКОЛЯРІВ - Міщенко, Юлія Зігмантівна (My University, 2019)
МАГІСТЕРСЬКА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня магістр Науковий керівник: Самойленко О.В.., к. пед. н., доцент кафедри педагогіки, початкової освіти та освітнього менеджменту Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя Рецензенти: Філоненко О.С. к. пед. н., ст викл. кафедри педагогіки, початкової освіти та освітнього менеджменту Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя Кирилюк С.Д., к. пед. н., вчитель-методист Ніжинської гімназії № 3 Допущено до захисту: Протокол №4 від 03 грудня 2019 р. Завідувач кафедри: Коваленко Є.І., к. пед. н., професор кафедри педагогіки, початкової освіти та освітнього менеджменту