Фармакогнозія. КРОК-2. Збірник тестових завдань (з поясненням правильних відповідей) для підготовки до складання інтегрованого тестового іспиту «Крок-2»: навч. посіб. для студентів 3 та 5 курсів спеціальності 226 «Фармація» - Рудник, А. М.; Федченкова, Ю. А.; Сімонян, Л. С.; Москаленко, О. В. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2024)
У навчальному посібнику зібрана база тестових завдань з фармакогнозії іспиту «КРОК-2» за 2005-2023 роки. Тести згруповані за темами, мають короткі логічні пояснення правильних відповідей, жирним шрифтом виділені ключові слова. Окремо наведений перелік лікарських рослин, лікарської рослинної сировини та лікарських засобів, що включені до тестів з фармакогнозії. Видання має на меті допомогти студентам систематизувати знання з фармакогнозії і успішно скласти ліцензійний іспит «КРОК-2».