РОЗВИТОК ДИТЯЧОГО ТУРИЗМУ В ПАЛАЦІ ДІТЕЙ ТА ЮНАЦТВА СОЛОМ’ЯНСЬКОГО РАЙОНУ КИЄВА (1991-2018) - Козачук, Михайло Іванович (My University, 2019)
Науковий керівник: доктор історичних наук, професор Лепявко Сергій Анатолійович