Застосування арт-терапії у процесі переживання та усвідомлення травматичних життєвих подій - Кресан О. Д. (My University, 2020)
У статті здійснено аналіз передумов та можливостей застосування арт-терапевтичних технологій у процесі переживання та усвідомлення особистістю травматичних життєвих подій. Арт-терапевтичні технології та методи розглядаються як засіб продуктивного переживання та усвідомлення травматичних життєвих подій, що в подальшому сприятиме саморозвитку та здоровому функціонуванню особистості.
Keywords: травматичні життєві події; переживання травми; травма; усвідомлення; переживання; арт-терапія